Helt slut!!

Fy fan vilken jävla helg, är helt slut idag!!! och anders har just åkt till ljusdal, för han hade en gräsmatta ett klippa :/
Men Bollnäsfestivalen var en väldigt rolig upplevelse, att jobba som vakt där var både bu och bä, för det första så är det väldigt jobbet att stå på samma plats och vakta ett grindhål i 6 timmar, för det andra frös vi hela torsdag och fredag och svettades på lördgen, man fick ont i hela kroppen av att bara stå, man blev stel och trött i bena.

men det var mycket roligt oxå, borås-snubbarna var ju stört sköna, när man ser på dom känner man sig liten som en fluga, dom är långa väldigt vältränade, har antingen rakat hår, bock skägg lr en lång hästsvans, ser ut som riktiga bad-as med andra ord, ingen man vill mucka med iaf! och under en spelning när dom står framför scenen är det den stenhårda maksen som ska på, men annars var dom ena roliga prickar som skämtar och flummar runt, och visst dom hade sin jargong, en av dom snacka om nån brud som hade kille med var lite här och där iaf (om ni förstår), och hans komentar var: sånna som hon skulle man har piercat blygdläpparna på och sätta hänglås
och våra bossar var ena lirare det å, 08:or, dom såg minst lika farliga ut, jonas våran boss, han hade rakat hår och bockskägg, såg ut som nån som skulle kunna hoppa på en när som helst, kunde ge väldiga klara och strikta order, var lite militärisk, men ändå så snäll på oss. och hård och tydlig måste man va i hans jobb, vi skyddade ju artisterna och såg till så ingen obehörig kom in. näää vi har träffat mycket coola snubbar! synd bara att jag aldig tog med kameran så ni fick se dom!

Sen var det såklart kul och stå innanför kravall-staketen och vakta andreas jonson, nordman, negativ och så där, sen vakta jag även wiping willows, åsa jinder, tommy nillson, mora träsk, jag kommer fan inte ihåg alla!!

NÄÄ jag och anders fick se och uppleva mycket under dessa tre dagar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0