tisdag

japp, idag var det dö-tisdagen då, och den levde ju upp till sitt namn, varje inte många vantar i butiken idag. Ganska lite och göra, några kartonger och packa upp, men ser var det inte mycket mer. man blev ju överlycklig om det kom en kunde som ville få grejerna i paket! för göra paket är ju lika med tidsfördriv!!!
Sen så sortera jag alla björn borg kallingar efter färg på pinnarna, det fick oxå tiden att gå lite, och helen och maria tyckte att det blev fint!

Sen när jag kom hem så åkte vi och skulle lämna vinst pengarna från jokerlotten till farmor, men hon och farfar sa att jag kunde få den 500-hundringen som fickpengar till turkiet!!!! tack så hemskt mycket fammo och faffa! <3
och så var det ju pösmunken själv som mådde bra hos sin kusin moa!! den lilla korven låg och joddlade med sin tandlösa mun! men sen när lisa skulle göra alexander klar för sängen inne på toan, så blev elma rastlös, fick inte sitta nånting, för då blev det gnälligt, så det var bara till och gå och titta på allt och gunga lite lätt för att göra tösabiten nöjd! och dom blir faktiskt lite tung efter en stund på armen!



Är det nån som har hört nå mer över den där 100-dagar-kvar-till-studenten-festen på palatset i ljusdal??
När är den? lr var den på järnvägs, har hört mycket nu, men inget konkret!





Kommentarer
Postat av: hannie

Ja det var väl nästa tisdag, typ från 7 eller nå var det bara studenter. Vad jag har hört.

2008-02-20 @ 10:22:55
URL: http://iskillnadmotdig.blogg.se
Postat av: Fia

det är nästa tisdag, den 26e och det är på järnvägs. Förköp av biljett (80 kr) kan man köpa av 3 elever på skolan. En av dom är Sandra Bergvall (samhälle). :)

2008-02-20 @ 14:24:53
URL: http://www.fiam.blogg.se
Postat av: frida

du kan köpa av jon också:) allt i baren kostar 30 mellan 19-22:)

2008-02-20 @ 18:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0