Ensam hemma

image20
Japp, igår drog mamma, pappa och elias till kolmården, och lämna mig och hunden hemma, visserligen blev huden själv då jag jobba kväll, men vi tod en liten promenad när jag kom hem, sen gick vi och la oss, sen åkte jag imorse igen till jobbet, så mormor har vart här och hämtat henne (undrar när hon kommer tebax föresten?). det var ju meningen att anders skulle komma upp och hålla mig och goldie sällskap, men det verkar visst dröja, på sin höjd kommer han imorn, så det blir väl en natt till ensam då :(
Men jag jobbar bara halvdag imorn, skönt!!!! sen är jag ledig två dagar, ännu skönare!

Men nu ska jag fortsätt att vara i huset, alldeles alldeles ensam!

Semester

ooo jaaa, har haft semester i 3½ dag nu, väldigt välbehövd och skön sådan. åkte upp till ljusdal i tisdags direkt efter jobbet, svira om och va nån timme med anders, sen så var vi och hämta ut mitt paket med kläder och joll på prix och hämta upp hanni på vägen, vi provade lite kläder, sen stråla vi samman med en tuffsig sofie ;), men hon snoffsa till sig och vi drog ner till jons-parken och satt under klätterställningen för det regnade, kollade in totalfestival!

sen blev vi hungriga.....

och gud vad gott det skulle va med pizza, så vi ringde anders och så åt vi alla fyra lite pizza, sen gick vi tebax till jonsparken och betalade in oss. satt där och lyssnade på dålig musik ochträffade på lite ljusdalingar.
totalfestival sög, men det var så roligt att va med sofie och hanna, jag blev helt vild i mig och bara hade roligt!! skönt att va med lite polare, vi sa att vi inte skulle tappa kontakten i sommar, men vi jobbar alla tre, och när jag är ledig så finns helt plötsligt bara anders i mina tankar, lr ingen ork alls.
Men det är kul att man träffar på min lilla sara på jobbet ibalnd iaf!

Men snart bär det av till Leksand sommarland och vi ska dit, vare sig det är bra väder lr inte!!! vi måste bara dit, bil ordnar sig alltid! vi måste snacka med folk! fan det här har jag längtat till länge nu!!!






Det finns dom som säger jävla svartskalle, och ändå solar dom solarie

Det finns dom som säger jävla turkar, och ändå åker dom på solsemester till turkiet

Det finns dom som är dumma i huvet, och det är nassar och rassar



Helt slut!!

Fy fan vilken jävla helg, är helt slut idag!!! och anders har just åkt till ljusdal, för han hade en gräsmatta ett klippa :/
Men Bollnäsfestivalen var en väldigt rolig upplevelse, att jobba som vakt där var både bu och bä, för det första så är det väldigt jobbet att stå på samma plats och vakta ett grindhål i 6 timmar, för det andra frös vi hela torsdag och fredag och svettades på lördgen, man fick ont i hela kroppen av att bara stå, man blev stel och trött i bena.

men det var mycket roligt oxå, borås-snubbarna var ju stört sköna, när man ser på dom känner man sig liten som en fluga, dom är långa väldigt vältränade, har antingen rakat hår, bock skägg lr en lång hästsvans, ser ut som riktiga bad-as med andra ord, ingen man vill mucka med iaf! och under en spelning när dom står framför scenen är det den stenhårda maksen som ska på, men annars var dom ena roliga prickar som skämtar och flummar runt, och visst dom hade sin jargong, en av dom snacka om nån brud som hade kille med var lite här och där iaf (om ni förstår), och hans komentar var: sånna som hon skulle man har piercat blygdläpparna på och sätta hänglås
och våra bossar var ena lirare det å, 08:or, dom såg minst lika farliga ut, jonas våran boss, han hade rakat hår och bockskägg, såg ut som nån som skulle kunna hoppa på en när som helst, kunde ge väldiga klara och strikta order, var lite militärisk, men ändå så snäll på oss. och hård och tydlig måste man va i hans jobb, vi skyddade ju artisterna och såg till så ingen obehörig kom in. näää vi har träffat mycket coola snubbar! synd bara att jag aldig tog med kameran så ni fick se dom!

Sen var det såklart kul och stå innanför kravall-staketen och vakta andreas jonson, nordman, negativ och så där, sen vakta jag även wiping willows, åsa jinder, tommy nillson, mora träsk, jag kommer fan inte ihåg alla!!

NÄÄ jag och anders fick se och uppleva mycket under dessa tre dagar!



Shoppat loss idag!

japp, idag var vi iväg till lager 157 i sågmyra och kupolen i borlänge, fynda lite grejer!
 jag hade ju knäppt kort på alla kläder och grejer och skulle lägga in dom här så ni fick se, men bilderna ville inte laddas ner på bloggen, rackarns! men det blev iaf:
¤ en sockerburk                           (14.50, timarii,  mamma bjöd på den)
¤ ett badlakan                                     (175, kid, mamma bjd på den)
¤ två piketröjor                                   (två för 100, lager 157)
¤ två par leggings                                 (två för 100, lager 167)
¤ ett par svarta stuprörs jeans             (200, lager 157)
¤ ett vitt linne med tryck                           (90, lager 157)
¤ två kökshandukar                               (2x 25, lagerhaus, mamma bjöd på det)
¤ ett par gardiner                                 (149, lagerhaus)
¤ två par halsdukar                                 (5+10, indiska)
¤ en kortärmad skjorta                          (50, indiska)
¤ ett halsband                                        (49, indiska)
¤ en kofta                                                (149, h&m)
¤ två jätte stora hårspännen                (19, h&m)


Jag har en mycket fin vän som heter SARA, jag gjorde om en bild åt henne, se här

    

Ska man???

Moa funderar på att köpa en ny mobil till hösten, hon har blivit lite kär i en mobil med mp3. och eftersom moas mobil börjar bli till åren och hennes mp3 bara muppar sig så skulle den vara lämplig. jag har vart å fipplat lite på den på elgiganten, men jag skulle vilja låna en riktgt och knappa på, prova att skriva sms och kolla hur det funkar att ha en samsung, jag som är en inbiten nokia användare.
Samsung x830image12
en liten rackare lixom

Jag tror på gud!!

I alla fall symaskinsguden, för igår när jag började bråka med symaskinen igen så funka han helt plötsligt, så jag satt hela kvällen och sydde mina byxor, nu har jag bara linningen och lite småpyssel kvar, jag borde hinna klart innan jag ska iväg och jobba idag!!!

Mosis är en lycklig tjej igen!


Ovishet

Jag känner så mycket ovishet just nu,
 vad tycker DU om mig?
 Vad ska JAG tycka om DIG?

Jag vågar inte säga vad jag tycker till DIG
Jag tycker du gör så fel, men vad har jag med det att göra?
Du förstår ju inte inte ens vad taskig du är.
Men jag tiger, annars blir jag ensam.






Men jag har ju dig älskling annars <3

Lilla sjöjungfrun

                                image11
Hon var min idol och absoluta favorit när jag var liten,
varje gång jag fick hyra film så hyrde jag henne,
fasten jag var rädd för ursula sjöhäxan och knappt våga ha ögonen öppna
Vad är det med denna männsika/fisk som får mig att bli så fängslad
än idag kan jag känna samma upprymdhet som för över 10 år sen
Kanske är det hennes röda hår

RSS 2.0