Moa

Jag måste bara få berätta en skrämmande sak som jag hörde av en kompis på jobbet....

Det är så att HIV är nästan lika stort som klamydia i Bollnäs, är inte det skrämmande!!!!!

Och att det är över 20 personer på torsbergs som har HIV!!!

Jag tycker att det är skit skrämmande!! och det måste ju vara många som inte vet om att dom har det, man testar ju sig för klamydia, men inte tänker man på HIV, och ett HIV prov syns ju inte helt 100% säkert fören efter ett halvår sen man fick viruset!!!'



ANVÄND KONDOM!!!!!

Moa

Idag har det varit en lugn dag på jobbet fram till kl 13:00 då jag slutade, kasta mig hem i nisse, ät lite, duscha och gjorde mig i ordning för Elmas dop.

Det var ett mycket fin dop, med en mycket livlig storebror som rusa runt under hela sermonin, men vad gjorde det?
I Grängsbo lillkyrka så atmosfären super kyrklig och kristlig, utan mer hemtrevlig och ledig.

 Storebror Alexander (2år) vilar sig lite bänken under dopet

 Sen kom prästen med Elma och gjorde Alex sällskap

 Jag och självaste dopbarnet

 Vi är lite korviga och tokiga.........( det var Elma som börja jolla sig)



Lycka till Elma i livet!!!

Moa

Jag måste börja detta inlägg med att be om ursäkt för att jag pajja hela HVMK:s studentgruppfoto, utmärker mig rätt bra där i min grå klänning och färgglada skor! men det är så ni får minnas mig kära vänner, en lite speciell tjej!

Annars har jag jobbat fram till kl 13:00 idag, vakna oxå tyvärr upp hemma imorse och inte på annan ort, men men.....det finns fler dagar.....

Har kollat i Jula katalogen hur jag ska pimpa nisse, med små röda lampor, en ny stereo, ny växelknopp och ny sportig klädsel, jo jag tror jag kör på den lite sportigare stilen ändå!!

Nu snart ska jag och mamma hjälpa faster att duka och dona för dopet imorn, lr det är väl mest mamma som ska hjälpa till, jag ska passa själva dop-barnet ELMA!!!!
 



Moa

ja, idag har jag lekt lite med sara, trevligt värre!
Sen tog jag mig en promenad ner på byn och kolla vad dom hade för allt inne på ekmans, försökte lista ut vad man skulle bränna sitt presentkort på, hitta lite allt möjligt, några mysiga thekoppar, ett spagettimått och så en sån där plåtlåda som man ska ha bröd i.
Sen gick jag in på ica, kände mig svag och köpte två tidningar och en bok, och en glass såklart, var ju varmt ute, och man var ju tvungen att sysselsätta sig med nått på vägen hem, och när jag går förbi interflora så håller dom på och gräver ner fjärrvärme, och i en sån där grop så ser jag en kille med bar överkropp, vältränad och med några tatueringar på ryggen, guuudeligen vad snygg, och när han vände på sig så var han ju ännu snyggare!! och där gick jag och sög på min twister, han kunde gärna fått följa med migg hem, hehe.....

sen har jag bara latat mig mest, sitter och väntar på att få åka till en kompis i vallsta........
värmer en pizza i ugnen.........chillar vid datorn............

ringde idag från jobbet oxå, dom ville att jag skulle jobba kväll på söndag, och jag är ju ledig på måndag, så jag tackade ja, ännu mer pengar :D jippi!

haha och sen så var det nån gubbe med lustig dialekt som undra hur måna maskiner jag tvätta per vecka, och hur gammal jag va, och att det var synd att det inte var jag som bossen i huset, för annars hade han kommit med ett förjävla bra pris på tvättmedel, haha, det finns då folk åt allt.......

nää nu blir det nog duschen i denna hetta!!


Moa

Är lite ensam hemma nu, mamma och pappa åkte till furudal igår när jag kom hem från jobbet, så jag spenderade kvällen framför tv:n och datorn. Och idag och imorn är jag ledig!! skönt att få vila ut riktigt efter midsommarhelgen, hände mycket då som måste tänkas igenom, speciellt på lördagen, där har vi fullt upp att komma ihåg saker över huvudtaget :S

Jag har iaf spenderat min lediga dag ensam i huset, sytt mammas gardiner till förtältet, man syr fan rakast om man dunkar metallica :D hehe. Sen så tog jag älskade Nisse upp till furudal och familjen för att äta lite tacosbuffé och lämna gardinerna. Blev en kort visist på bara ett par timmar, sen så dundra jag Nisse hem igen!

Har kollat på en film som jag ladda ner igår, det var lite underlig, men men...........

Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra av mig lediga dag, kanske ska röra på sig lite, är ju nästan frisk nu!!! :D 
Sen så ska jag nog åka hälsa på en kompis på kvällen.

Sen så ska man släpa sig till jobbet på fredag igen, fast det är bara halvdag, och sen blir det en halvdag till på lördag innan jag ska på dop! och sen är jag ledig två dagar igen innan värsta jobbarveckan kommer!!!




HVMK  <3

Moa

Idag har man jobbat, åkt bil med carro på förmiddagen, vi hade väldigt roligt, vi öla med en tant, dela på en flaska 85% sprit och festa på ost och skinksallad!!! hehe. På eftermiddagen så skildes jag och varro åt, och så fick jag en ny kompanjon, madde. Och vi var inget sämre team!

men trött har jag varit idag iaf!! guuud!! somna säkert inte fören halv ett igår, för att jag bara låg och va bakis heladagen.

Och nu på kvällen har jag varit hos sara och kollat lite på tv och pratat, sen när jag kom hem så laga jag matlådor. och nu sitter jag här och ska snart gå och sova, och det blir nog ingen match att somna ikväll känns det som!!

yeah!

Moa

När jag hade ätit och så i marsa på midsommardagn, så var det dags att snygga tills sig lite, mormor fick sitta och hålla i en spegel medans jag stoppa i linserna, och det gick faktiskt riktigt fort den här gången! Sen sminka sig lite och slänga på sig en kjol och leggings. Och så lekte jag lite plattången och fixa håret. jag tror att mormor tyckte att det var både roligt och lite spännande att se när jag gjorde mig i ordning.

Sen gick jag ner till Niclas och Erik, för vi skulle ju till tranan. Och eftersom Erik tänkte vara nykter och köra så kom jag på att jag kunde vara onykter och sitta brevid.
Vi sammanstrålade med bästaste Sara Rahm och hennes IB kompisar i bollnäs, där vi var i typ en timme och jag mer lr mindre slängde i mig den stackars spriten.

Sen åkte vi ner på tranan, där det blev en öl och en drink. och sen var mosis askalas. Jag tycker synd om Erik som var nykter hela kvällen och fick stå ut med mig, för jag slog nog rekordet igår. Sara följde med mig på toaletten så jag kunde stoppa huvet i det, sen mådde jag faktiskt bättre. och Niclas fick vara första vatten hämtare åt mig, sen blev allt mycket bättre, det var fortfarande en askalas mosis, men en mosis som mådde bättre.

Så nu hoppas vi på det bästa att denna kväll förde med sig nått bra, typ att jag har supit bort min förkylning lr nått!!

Nu blir det nog duschen nästa för mig, så man känner sig som en människa igen!!

Moa

Midsommarafton firades hos bästa Sara Hedin i Orbaden!! Jag Sofie och Kristin kom och grilla lite i hagelskuren och sen så åt var rabarber och och jordgubbspaj med glass, mmm vad gott.
Lite senare kom max och gjorde oss sällskap, och sen kom även Kristins kompis Anna med lite killar. Och sen kom min kompis Fredrik oxå.
Mitt i natten så gick vi ner till stranden, och kämpa på med att försöka få upp en lägereld, inte det lättaste när allt i skogen var blött. Men sen så kom Emma med tändvätska, och då fick vi fjutt på elden.
Det blev väldigt sent den natten lr tidigt, beror ju på hur man ser det. Somna i soffan en sväng innan jag insåg att jag skulle gå upp och lägga mig. Trevligt med lite sällskap under natten oxå ;)

Dagen efter när jag vakna så åt jag lite frukost och sen så satt vi och prata lite innan jag skjutsa Kristin till tåget och jag bärde av hemmåt.
Körde genom galven för att undvika en eventuell blåsning hos farbror blå, det borde inte ha vart nått problem, men man vet ju aldrig. och vem möter jag inte på den lilla grusvägen i full macka, jo en polisbil, som tur var så vände dom aldrig och körde efter mig!!!

Sen när jag kom hem till alfta så la jag mig och sov i typ 2 timmar, mycket skönt!! sen slänga sig i duschen och iväg till marsa för att äta lite med familjen.

Moa

Idag är det midsommarafton!!! känner mig lite trött och sliten efter gårdagens jobb, men det gick bra iaf! Det är nog mest att man är lite ovan fortfarande att jobba, och då blir 11 timmar på en dag rätt jobbigt!

Senare idag ska jag bege mig till orbaden och fira midsommar med en massa ljusdalskompisar, lr hälften kommer väl inte ens från ljusdal, men ändå! Det ska bli skojjigt! Kan dock inte dricka så mycket ikväll för jag ska köra imorn, men det blir nog alla tiders tiders ändå :D

Imorn ska jag åka hem till huset en snabbis, sen drar jag upp till marsa för att häsla på Niclas och hans kompis lite, sen ska jag visa dom tranan, haha, om det är nått att visa?

På söndag så måste jag vila, så jag orkar jobba igen på måndag!!



Sen nästa lördag så ska min go-gris-bäbis döpas!

Moa

Fick jobba idag, plus att jag fick gå hem 45 minuter tidigare för att det inte fanns nått att göra :D GREAT!

Sitter och kollar på grejer att pimpa min bil med! velar lite hur jag ska styla den, antingen blir det guldratt med vit skinnklädsel och lite strassdiamanter i den, lyxstyling typ, som är feminim med speglar och så.
Eller så kör vi på sportinredning, med matchande klädsel, ratt, växelknopp och mattor i rätt och svart.

Bilen är ju liten och vit, så vi får se vad som passar!

vad tycker ni passar bäst??


  
Sport???                                                                                    Feminim lyx???

Moa

har precis kommit hem från jobbet, jobba kväll och gick intro med maggan, så nu vet jag iaf vart alla bor, nu är jag mer nervös över att vissa av tanterna är dålig och svag på benen, så hur man ska klara det själv, men det går säkert bra.

Nu är jag trött och lite tom i huvet, ska kliva upp halv sju imorn på min lediga dag, utifall dom ringer så jag ska jobba, verkar lite lurt på det, en som anmälde sig sjuk ikväll.

ÅÅHHHH vad jag vill ha massage, GE MIG!!!!

Moa

Måste säga att jag har haft en sån underbar dag på jobbet idag!!
Både carro och jenny jobba, härliga tjejer. Plus att jag lärde känna ett par nya sommarjobbare, skit trevligt!!
Lite typiskt situation blev det för mig idag oxå, vi satt och hade frukost rast, och jag babbla på som vanligt om allt och inget, och så blev jag tyst, då blev det tyst i hela lokalen. haha, så när jag är tyst då är alla tyst typ, konstigt, vi skratta åt det sen. Så jävla typiskt mig att låta hela tiden!!
Men jag måste bara säga att mitt jobb blir så jäkla roligt när man har såna fina arbetskompisar!!

När jag kom hem från jobbet så tog jag och elias volvon upp till mamma i furudal och hälsa på lite, fika lite och så, sen så lämna jag kvar elias, så tog jag och goldie nisse hem. han går fan inte så jävla dåligt den där bilen, glider på rätt bra faktiskt!

Nu är jag ensam hemma till tolv inatt, då kommer pappa hem, och vi ska ut på fuffens affärer imorn, hehe, sen ska jag jobba kvällen, intro med maggan, ut och åka bil, måste memorera alla vägar och vilka tanter som bor vart där ute i skogarna, för på torsdag ska jag åka den där turen själv, milda makter vad jag är nervös!!! jag är inte nervös för att göra själva jobbet och komma hem till folket, utan att åka själv och försöka hitta till dom!!

hejsan svejsan

Moa

Jag vill bara skrika rakt ut!!!!


Jävla idiot!!


Moa

Blev inget åka till uppsala och kolla på mazda igår, vi åkte till gäddvik och köpte en nisse istället :D

 Nissan micra -92

Den är så jävla gullig och heter nisse! men nu har mamma kidnappat den och dragit till furudal med goldie!

Iaf, efter att vi hade klämt nisse på eftermiddagen igår så åkte vi till mormor och morfar och visa den för dom, sen så tog jag volvon upp till vallsta för att kolla på sverige-spanien hos en kompis, fan att sverige förlora, men det blev ju bara 1-2, så det var ju inte direkt nån utklassning, jag tyckte iaf att sverige höll måttet bra.
Och så fick jag en glad överaskning när jag kom tebax till alfta idag, solen sken här!!! yey!!

Nu längtar vi till midsommar!!

Moa

Shit!! vakna inyss efter att jag hade slumrat till lite i soffan efter maten, jag kanske somna vid sju, och vaknar upp vid halv nio!!!!! snacka om att vara helt tung i huvet nu!!
Det sista jag minns är att familjen åkte till mormor och morfar och att jag tog av mig glasögonen, sen så dog jag!
Undra om man kan sova ikväll nu då??
För att om vi ska ut och kolla på bilar imorn i uppsala och så så måste vi väl åka i tid!!
Vill så gärna till uppsala och kolla på den där lilla gulliga mazdan, och sen slinka in på skopunkten och frossa i skor!!

Idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, vart ner till forsparken några vändor och kollat lite på mammas anordnade seniorens dag! haha vilken modevisning dom hade, lite annat tempo än vid våra HVMK-modevisningar!


nää nu har jag inte mycket mer och skriva här...........


Moa

Killar är fan lika komplicerad som tjejer
För jag förstår mig inte på dom iaf....

Moa

Första dagen på jobbet för i sommar, roligt faktiskt, fick ett varmt välkommnande på morgonen när jag kom dit, det var ju skönt att man var omtyckt då :D
Fick ut och åka bil med Eva och Siv på förmiddagen, sen var det lunch, och då bjöd kommunen på jordgubbstårta, mums!
På eftermiddagen så åkte jag med Rut istället, sen så satt jag och döda tid från typ halv tre till kvart över fyra då jag gick hem.

Eva
Siv
Rut
Moa
Brudarna med 3 bokstäver hela dagen!!


Nu ska jag och mamma hämta kläder som vi har beställt!! :D

Moa

föresten, har provat min nya plattis nu, skiiiit bra var den, mitt hår är platt!!!
rekomenderar den varmt, 399 kr på åhlens



Men nu ska jag ut i regnet och hämta mami,
så det lär väl inte vara lika platt när jag kommer hem

Moa

Idag så åkte Jag, Elias och Goldie till ljusdal för att städa kylskåpet och ta med det sista hem, och lämna tebax nycklana såklart. Träffa på chiiiifen sara med hennes ogräs crew, treligt värre.
Sen så tog jag och ia-mannen och luncha lite på kina, mumsigt, stackars golide fick sitta i bilen.
Pyssla på med lite alla möjliga ärenden i ljusdal.

Sen stanna vi till i bollnäs på vägen hem, skulle kolla på bil på bilcentrum, men hitta inte bilcentrum, konstigt!
Så då drog vi in till stan där jag köpte mig en fin plattång :D

   valde mellan en orange och en grön, men det blev den oranga tillslut!!



snart ska jag väl till edsbyn och hämta mami hos tandläkarn.


SEE you later.......

första vinsten!

2-0 till sverige!

vi tog grekerna!!!

9:2

Nu undrar ni vad 9:2 betyder

Jag vet precis vad det betyder!!!

Det betyder att Linn Lundin har samlat till klassfest från högstadiet!!!!

Fy rackarns vad roligt att träffa alla igen, kommer nästan inte ihåg vilka som gick i min klass ju!!!

Undra om alla har förändrats, lr om vissa är precis sig lik.

Jag tycker iaf att jag har förändrats mycket under mina 3 gymnasie år!!

Hoppas att alla kommer på klassfesten nu då bara!!

Åh det är bara så roligt!



Min förkylning börjar bli lite bättre, det finns nån hejd på snoret nu....

MOA

jag är singel nu

och jag ska vara singel ett tag nu

inget förhållande så långt ögat kan nå

passar sig lixom inte, vet inte vart jag hamnar i höst

och då är det ju dumt att göra nån besviken om man skulle flytta sen

så hör ni det nu!!! lite roligt kan vi ha, men inget mer!!!!!!
 
Moa ska va singel!!!!!!!


bara så ni vet

Moa

shit vad jag är förkyld asså!!!

Men det var ju så himla varmt igår att jag inte kunde sova inne, så jag släpa ut täcke och kudde och allt annat i tältet, där var det skönare, men efter ett tag så blev det så kallt att jag fick hämta ett till täcke. och se så bröja det och blsåa som fan, lr runt ut av storma!!! hela tältet la sig typ, och vips så flög madrassen jag låg på iväg, och med. Då tröttna jag på att ligga i tält, gick upp till huset istället. där sov jag och goldie i mitt varma rum istället. Och min lilla tältning gjorde inte direkt min förkylning bättre! hade ont långt ner i halsen och ända upp i öronen!!! fy bubblan!

Måste packa upp mina kläder oxå nån gång, men jag är ju sjuk och orkar inte mycket just nu. kanske närmare kvällen kan jag orka lite mer.

Laddar ner dom missade grey´s avsnitten nu, så man har nått kolla på lixom!


Måste bli frisk till på torsdag!!! ska ju jobba då!!!

Moa

Ja det kanske var dags för ett nytt inlägg nu i bloggen, men dom har ju gjort om här så jag fattar ju inget!

Nu är det andra tider allt!
Singel
Student
Och hem flyttad

Singel lider jag inte alls av att vara, härligt att vara fri och göra som man vill lixom!

Student - Yes vi tog studenten!!!! fy rackarns vilken studentvecka! shit vad kul jag har haft!

Och så har jag tömt lägenheten och städat ur den, så jag är hemflyttad till alfta igen!!
Lite tråkigt att inte ha nått eget krypin där man kan leva sitt liv man har levt dom senaste 2 åren, men förhoppningsvis så flyttar jag till hösten igen.

Shit vilken crazy vecka jag har haft!!!

helt ofattbart!

Balen

Balen kunde inte ha blivit mer lyckad!!! hade så fruktansvärt roligt!!!!

image303
Det serverades mat på stora fat!

image304
Glada skidgymmare!

image305
och kul hade vi!!!!

RSS 2.0