goodbye pepes

ja, idag var det sista dagen på pepes mode, det har trotts allt varit 4 trevliga och roliga veckor,
och tiden har gått fort. Men jag kommer eventuellt tillbaka och jobbar "på riktigt",
 eftersom putte tyckte att jag skötte mig bra.
Och som avskedspresent fick jag björnborg underkläder, värde 450 kr.
Kul att få nått som jag aldrig skulle unna mig annars!




Imorn är det ockelbo marknad som gäller,
 jag tror att jag delar samma känsla som resten av brudarna i mejram,
att jag inte har nån lust alls igentligen.
Men man får göra det bästa av stituationen!


Så det blir tyst från mig på bloggen över helgen!

fucking jävla screener

här skulle jag sätta mig och titta på en film och mysa lite för mig själv.
Hade tankat ner "27 dresses" som jag tror är bra, det är iaf izzie från greys som är huvudpersonen, så den måste ju va bra! men när jag börjar kolla så ser jag ju att det är en as kass screener!!! (alltså nån som har filmat på en biograf), en gubbe lutar sig hela tiden för kameran och skymmer halva bioduken, och så kommer nån och traskar för bi, ååååhhhh vad arg jag blir!!

image233

/\/\ ¤ /\

ja, idag var en ganska intressant dag på pepes, på förmiddagen fick jag agera levande provdocka när "koola anna" kom på besök för en varudemonstration. Lotta och Maria sa hela tiden
- moa, prova den där du så vi får se hur den sitter.
Så jag provade en massa kläder, vissa finare än andra. Och mycket var för trångt då de flesta visningsplaggen var i XS lr S, och sen så var det inte så himla hett att ha svart bh under dom små vita skria blusarna, och sen så var inte alla jeans som gjorde för min rumpa, men det fanns ju en massa små söta klänningar som passa mig alldeles utmärkt! :D
sen så går maria på nå starka värktabletter med morfin i, efter att hon har sån tandvärk (lr rättare sagt hon har dragit ut en tand), så hon gick runt och var lite smått berusad på dom pillren, gick stutt i saker och skratta åt mindre roliga saker, men putte sa åt henne att städa lagret, så hon var inte i butiken och yra så mycket iaf, men rolig var hon iaf!

Nääää nu ska jag ut och snuffa på lite högskolor, så vi får se vart framtiden och ödet tar mig!

image232 

måndag

idag har det varit en riktig sån där måndags mådag, seg, och så har jag haft skit ont i huvet, nästan på snudden på migrän, så dom sista timmarna på pepes gick väldigt långsamma.
 Bussresan på vägen hem var outhärdlig, jag trodde att jag skulle spy när jag hoppade av vid hemköp, och så var jag tvungen in och handla frikmärke (oops, och en liten chokladkaka) så att pappa kan posta brevet till ljusdalshem imorn.
Promenaden hem så åt jag min choklad och ville bara hem hem hem! illamåendet släppte lite, men fortfarande en dunkande huvudvärk. har haft så hela kvällen, har tagit en tablett och tryckt i mig två korv med bröd. och nu känns det äntligen lite bättre, så jag kan sitta vid datorn!
Brevet som pappa ska posta till ljusdalshem är brevet om min uppsägning av lägenheten! från och med den 15:e juni är moa hemlös! då måste hon åter igen dela hem med tre andra person med konstiga matvanor permanent! hoppas att jag kan flytta till nått eget så fort som möjligt sen igen!!
Låter taskigt att jag inte vill bo hemma, men har man en gång vant sig vid att bo själv och ha sitt eget så är det svårt att anpassa sig!


fast vi inte ses och alla är utspridda på apu så tycker jag att balkomiten sköter sig bra, alla verkar kolla upp sina uppgifter, så vi ser framimot en lyckad bal DEN 31 MAJ!
det största balproblemet jag kan se är att jag inte kommer hitta ett par skor som passar till min knalloranga klänning!!!

myshelg med mysgrisen

Det är konstigt vad mysigt man har det när man inte har träffats på ett tag,
man nöjer sig lixom bara med att ligge brevid han och känna lukten,
 höra hur han vänder sig,
 och bara känna lite hud mot hud.

image231

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

snodde några rader från takidas "curly sue,
som ligger etta på min låtlista för tillfället!


student kalas


tack allihopa (lr alla tre) för svaret om student festen.
tycker ändå att det är lite konstigt att ha det på en tisdag, jävligt mysko, i å försej så är det ju exakt 100 dagar kvar då, men men. Ska man pallra sig upp till ljusdal och betala in sig på det där?? jag kommer ändå inte dricka nått, men det vore ju en skoj kväll, och det höll visst bara på till tio lr nå.

Hur många är det som ska gå igentligen???


image229

tisdag

japp, idag var det dö-tisdagen då, och den levde ju upp till sitt namn, varje inte många vantar i butiken idag. Ganska lite och göra, några kartonger och packa upp, men ser var det inte mycket mer. man blev ju överlycklig om det kom en kunde som ville få grejerna i paket! för göra paket är ju lika med tidsfördriv!!!
Sen så sortera jag alla björn borg kallingar efter färg på pinnarna, det fick oxå tiden att gå lite, och helen och maria tyckte att det blev fint!

Sen när jag kom hem så åkte vi och skulle lämna vinst pengarna från jokerlotten till farmor, men hon och farfar sa att jag kunde få den 500-hundringen som fickpengar till turkiet!!!! tack så hemskt mycket fammo och faffa! <3
och så var det ju pösmunken själv som mådde bra hos sin kusin moa!! den lilla korven låg och joddlade med sin tandlösa mun! men sen när lisa skulle göra alexander klar för sängen inne på toan, så blev elma rastlös, fick inte sitta nånting, för då blev det gnälligt, så det var bara till och gå och titta på allt och gunga lite lätt för att göra tösabiten nöjd! och dom blir faktiskt lite tung efter en stund på armen!



Är det nån som har hört nå mer över den där 100-dagar-kvar-till-studenten-festen på palatset i ljusdal??
När är den? lr var den på järnvägs, har hört mycket nu, men inget konkret!





den eviga måndagen

ja, usch idag var det ingen fart på stan alls, ganska dött på pepes idag faktiskt, och jag har då inga förväntningar tills imorn då det är dö-tisdag!!!

idag måste jag lägga mig tidigt för att ta igen mig ytterligare lite till efter helgen.
Jag följde ju med Anders och hans familj till karlstad på 60-års kalas, och det var faktiskt över förväntan, den långa bilresan gick bra både dit och hem, jag och anders fick ett eget rum att sova i, och alla var super trevliga och gav oss mat och fika en gång i timmen, så jag har inte känt nån hunger dom senaste dygnen iaf!


06-02-17  ---> 08-02-17
VI i två år
image228


Älskar dig Anders Sognfors

gäh

kunde inte komma på en mer passande rubrik just nu, det var lixom det första som slank ur huvuet på mosis!

jag är så rackarns trött, och ont i hälarna får jag å! och jag tycker inte att jag hinner hem fören det är dags att sova!!!!
och ändå kommer jag bara hem ca en halvtimme senare än när jag går i skolan, jag vet inte vart tiden tar vägen bara!

men nu ikväll så har jag vart i grängsbo och snuffsat på myskorven elma!!! och som vanligt så körde alexander skit hårt med en! jag och elias är nog fan alex idoler! dom små liven kanske skulle komma och hälsa på mig på pepes imorn! stolt kusin ska visa upp bäbis för personalen!

imorn blir en dag till på pepes (ja, vi tar en dag i taget, eller iaf en vecka, så tar vi dom andra två veckorna sen)
sen bär det av till karlstad, åh, åka bil länge, jobbigt, men vad gör man inte för den man älskar och när hans faster ska till och fylla år!

vill bara uppbana alla i HV3MK som erhåller en blogg, att jag är och snokar i dom varje dag för att se hur det går för er på apu:n, men ni är inte så bra på att uppdatera!!
ifs, ska jag säga som inte är nå bättre! :/

PLAST!

ja, under dom fyra dagar jag vart på pepes så har jag upptäckt var skrämmande mycket plast modeindustrin använder sig av! när en kartong med kläder anländer och man ska packa upp den så är det olika plastpåsar för olika plagg, sen när man öppnar påsen så ser man att varje t-shirt /lr vad det nu kan vara) är inplastad var för sig! hur bra för miljön kan det här vara???
jag prata lite med lotta över det här idag, och vi kom överens om att kläderna kan ju lorta ner varann i plastpåse, så varför plasta in var för sig??? plus att det är ganska jobbigt att packa upp när man måste riva bort all jävla PLAST!

eco-kläder och miljöbudskap i all era, men tänk på hur ni pakiterar oxå!!!

sen så kom jag och tänka på min svarta t-shirt som jag köpte ginatricot i sthlm förra helgen, som det är ett grön tryck där det står "think green", jag köpte den mest för att köpa nått och att jag hade present kort kvar där. men sen slog det mig, hur jväla miljövänlig är den där tröjan igentligen med sitt gröna tryck som är stämplad kemikalier!  jag upptäckte att både h&m och ginatricot hade mycket tröjor med miljöbudskap, men båda butikern är känd för sina låga priser, hur ska dom klara av att göra miljömärkta kläder med dom priserna!! snacka om dubbelmoral! Det är nästan att jag inte vill ha på mig min "think green" tröja på grund av skammen att bära dubbelbudskap!

Är det okey att gå runt med en tröja med miljöbudskap på, när den är doppad i kemikalier och gjord av nån stackare i ett U-land till minilöner?????


Myshelg

yes, den här helgen har verkligen vart mysig! och välbehövlig efter en vecka apu, visserligen var jag sjuk två dagar, men det tar ju på krafterna det med.
Helgen har innehållit mys film och bara anders! skönt att bara göra ingenting!!

Imorn så bär det av mot en ny vecka på pepes! ser faktiskt framimot det, börjar hitta bättre i butiken, fick stå i kassan en hel del på fredagen oxå, så det blir nog bara ännu bättre den här veckan kan jag tro! och så slipper jag springa runt med min kråkröst sen förkylningen!

Och i helgen medans jag var i ljusdal så kom myskorven till grängsbo!
och som tur är så stannar hon i 14 dagar! så jag har många tillfällen att nosa på henne!
image227

trött....snark

igår kände jag mig inte alls speciellt trött lr hade ont nånstans efter apu:n, men idag fick jag ont i fötterna (hade visserligen nya stövlar på mig), ont i huvet för jag hade pluppat in linser, men jag såg inte vad det stod på packsedeln med dom, så på lunchen åkte dom ut och på med brillsen.
För övrigt så har det vart en dag bestående av att flytta om kring kläder, se till att allt ligger snyggt och prydligt, packat upp en jävla massa diesle kläder och prismärkt dom (priserna!!!min plånbok grinar när han ser dom), packa upp lite lindeberg jackor, till dom nätta prisern av 1499kr, 1699kr och 1999kr. Och sen till personalens förtjusning så kom den första lacoste lådan oxå, dom hade precis börjat köra det märket nu.
Ganska långdragen dag, men mycket beror nog på synen och huvudvärken.

imorn blir det ljusdal nästa iaf!!!

lopplådan, here I come!!

första dagen

Yes, idag så kom den, första dagen på apu:n!
Gick faktiskt riktigt bra, ett varmt välkommnande, och sen fick jag skura golven, packa upp varor och pygla på med allt möjligt. Dagen gick över förväntan, har lärt mig mycket. Har fått stått i kassan och tagit betalt med både pengar och kort, och sen så har jag fått lärt mig hur man skyltar och klär av och på skyltdockorna. Sen har jag satt prislappar och och gjort lite pappersarbete, och sånt.
softa dagar har jag oxå, kommer in med bussen 10:35 till bollnäs, så jag kommer väl fram typ 10:38, och sen så får jag ta 16:20 bussen hem, och så en timmes lunch där i mellan.
Sen så sa putte (chiiifen) att vissa dagar kanske han behövde mig till att stanna längre, och vissa dagar skulle jag få sluta tidigare, och det låter bra för min del.
nice personal har dom oxå! och så sätter har jag haft nått att göra typ hela tiden, och det är oxå skönt, det får tiden att gå, även om jag stog i 2 timmar och packa upp över 70 st t-shirtar som var inplastade var för sig, och delade in dom i svart eller vit, och O-ringning eller V-ringning, och sen i storlekar, och sen komplitera t-shirtarna som fanns upphängda, och resten på lager. fast eftersom jag är vädur så tycker jag faktiskt att sånt här är lite roligt!

är bättre i förkylningen nu iaf, hostar bara lite, nyser nån gång och så snyta sig nån enstaka gång!
är lite trött nu, kanske ska ducsha och lägga sig snart......

hund testet

jag blev en ........

image226
Golden Retriver
Golden retrievern är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan. 

                                                                                                                                   

                                                                                                       Testet finns på mamis blogg

En hemmadag till!!

fucksingen!!! var tvungen att ringa och sjukanmäla mig idag igen.
Men jag känner mig piggare iaf. Men hostan sitter kvar, och så kan jag nog snart slå världsrekord i hur många gånger man kan snyta sig på en dag!

Funderar på att kolla på en film, men vet inte riktigt vilken jag vill kolla på.
Igår när elias oxå var hemma hela dagen så gick han iväg och hyrde film, hata göteborg blev det, han hade sett den 2 gånger förr och skulle absolut se den igen, men det gick väl och kolla på. han göteborgaren isak var en sån jävla skön snubbe!
Sen så kolla vi på natt ocg dag med micke persbrant, visste inte ens att vi hade den filmen, men tydligen så. mycket konstig film, och lite tråkig när dom bara satt i en bil genom hela filmen.
Och sen så blev det BABE-den lilla modiga grisen, YES! det var länge sen, alldeles lagom nivå för mig som är sjuk!
alla får, alla får, på vår jord har blott ett lösenord, alla får, alla får!

Men goldie gilla inte babe, alldeles för många konstiga djurläten kom ut ur tv:n tyckte hon, så hon satt mest i soffan och knorra som bara hon kan, och så skällde hon när det blev allt för livat!

Just nu ligger det lilla skräpet nere i soffan och sover, jävla lathund!

Snoret anfaller!!

guuud vad jag har blivit panik snorig, man hinner ju knappt snyta sig för det kommer rinnandes ner från näsroten!!!
Är det så här imorn oxå så blir det en till hemma dag, frächst och vara super snorig i en klädaffär, plus att jag ser lite hängig ut oxå, inget gott intryck på kunderna!


Men nu tänkte jag ägna detta inlägg till vilddjuret och myskorven som jag har nämt i ett tidigare inlägg!

image218
 Alexander och jag lekte lite med kameran och han var en frivillig posare,
i hans nya kläder som han fick av oss i 2:års present
muminplåstret på näsan är i sympati för han far,
då han slängde en tungt bok på johans näsa så den gick sönder,
och om pappa johan har plåster på näsan, så måste ju alexander ha det oxå!


image219
Och när mamma gick iväg för att byta blöja på elma,
så fick pappa hjälpa alexander och byta blöja på dockan.
I övrigt så låg det blöjor lite här och där efter alex nallebjörnar som tydligen och behövde sånt.


image220
Så här glad är man när man kommer hem efter en jobbig sjukhusvistelse.
Och så var det så mysigt när kusin och moster kom och gosa med en!


image221 image222
Fast man blir ju rätt trött av storfrämande oxå,
då är det skönt att mysa på kusin mosis axel,
och bli lite omkringburen.

image223 
en allmänt lycklig myskorv


image225
Kusinmys big time!

fasiken

åhh, vakna idag och kände mig inte alls nå bättre, pinsamt att behöva ringa och sjukanämla sig första apu-dagen, great första intryck. men han som svara hörde att jag lät sjuk och var snäll och förstående, så nu lägger vi all kraft på att bli bättre tills imorn!!!

Tack frida för kommentaren om busskortet :)
men en sak var roligt - lokalbussar i alfta, haha, önskar vi hade sånna du!


Hoppas alla hv3mk brudar har haft en bra första dag på apu:n!
 
Nu ska jag och goldie ligga och ta igen oss efter helgen!

image217

Hemkommen med snuvig näsa

yes. då har man gjort en helg i storstan då. Riktig myshelg!
Och till vår förvåning så låg hotellet mitt i solna centrum (ett köpcentrum med 120 butiker). mycket lämpligt att bara tassa rakt ut på shoppinggatan efter hotellfrukosten, och inte känna att det varken regna eller snöa på oss!
och mycket lämpligt var det att HM låg typ 20 meter från hotellet, så jag kunde köpa mig en pyjamas, (Jag som INTE skulle glömma min hemma ).
och hör och höpna, jag köpte en pyjamas alá hello kitty!!!! jag som inte alls är en hello kitty tjej. Min två månaders kusin Elma passar i sin lilla hello kitty body, men inte jag. Men köpet avgjordes av modellen (linne och shorts pyjamas, precis en sån jag ville ha) och priset (98kr), åh va fan, jag ska ju bara sova i den!

Sen så va jag ju såklart med mina små goingar till kusiner. lr ja, alexander hade sina goa stunder han å, men var mest livlig!
Elma, hon var mest bara go hela dagen när hon kommit hem från sjukuset, den lilla stackarn har råkat ut för det där farliga RS-viruset och har mer lr mindre kämpat för sitt liv den här veckan.
Men igår när jag och mamma hälsa på efter en runda på stan så var hon mycket bättre. Och nu har hon fått ett huvud så hon inte tappar det, så då vågar man hålla i henne bättre. hon låg och flina och myste med mig och mamma, medans lisa sprang rumt och prata i telefon och härja på!! Sen så somna elma i soffan, och jag och mamma tog en snabb tuppis brevid!
Elma = myskorv
Alexander = vilddjur

Rundan innne i stan var ett litet äventyr i sig i det taskiga vädret, vi lyckades hitta simbra siden, och där hitta jag tyget som jag har beställt, först så kände jag, åh nej, det där vill jag inte ha!! men sen när vi fick hjälp av personalen så kom vi fram till att det var det tyget som passa bäst ändå. Så det känns skönt att man har baltyget på det torra iaf!
Sen leta vi oss fram till drottninggatan och shoppa loss på skopunkten efter att både jag och mamma var osams med våra skor (mina var för ful och klumpiga, och mammas hade klack så hon fick ont i fötterna).
Sen irra vi runt på supersize Åhlens och kände oss mest förvirrade av alla 08:or som sprang runt. Så vi satte oss på ett cafe och åt oss en varsin räksallad, sen så åkte vi hem till myskorven och vilddjuret!!!!!!

Har kännt på mig länge nu, och specielt i helgen att jag håller på att bli sjuk, och idag kom det sköljandes över mig. Har ont i huvet, snorig, hes och hostar......känner mig väldigt sjuk med andra ord!!!
Vet inte hur det blir med APU:n imorn, om jag känner mig så här så blir jag hemma, om jag är piggare så släpar jag iväg mig. Det är då inte fräcsht att jobba i klädaffär som jag känner mig nu. Och så skulle man ju helst inte bli sjuk med dom där komplicerade APU-busskoretn vi fick!!! Men nu ska jag gå ner och äta nyponsoppa och hoppas på det bästa tills imorn!

Ha det gött

RSS 2.0